Hokkaido polievka
Hokkaido polievka je hustá a voňavá polievka, ktorá obsahuje veľa vitamínu A. Keďže používanie hokkaido tekvicu a nie maslovú, tak jej chuť je veľmi intenzívna a lahodná. Nie je preto…
Pečené králičie chrbty – recept do rúry
Pečené králičie chrbty pripravíte rýchlo, vôbec sa pri tom nenarobíte. Večer sa nasolia, okorenia a na druhý deň upečú. Keďže králičie mäso je chudé a neobsahuje veľa tuku, tak sa…
Obrátené rezne – Recept ako sa robia najlepšie rezne
Na Slovensku sú úplne najobľúbenejšie vyprážané rezne. To je úplne jasné. Keďže sú vyprážané, tak ich nemôžeme jesť každý víkend. Ale sú aj zdravšie alternatívy, napríklad pečené rezne. No a…
Voňavá šošovicová polievka
Ak ste dostali chuť na šošovicovú polievku, ktorá je úplne iná ako tradičná šošovicová polievka, tak máme pre vás recept až z Ázie. Táto mimoriadne chutná a voňavá šošovicová polievka…
Bravčové mäso na hubách a rasci
Ak máte pekné bravčové karé alebo stehno a neviete, čo z toho uvariť, máme pre vás dobrý recept. Bravčové mäso na hubách a rasci sa pripravuje veľmi jednoducho. Keďže sa…
Svieži tvarohový koláč
Tento svieži tvarohový koláč pečieme na menšom plechu. Ja ho pečiem na 25 cm krát 30 cm. Potom je koláč taký pekne vysoký. Samozrejme, môžete ho robiť aj na väčšom…