O tom, že upiecť výborné pečené bravčové karé nie je žiadna veľká veda, vás presvedčí aj tento recept.

Recept: Pečené bravčové karé

bravcove-pecieme-kym-nie-je-makke kare-pecieme pecene-bravcove pekne-upecene-kare Pečené bravčové karé

Suroviny

  • 1 kg karé bez kosti
  • 5 PL olivového alebo slnečnicového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1/2 ČL mletého čierneho korenia
  • 1 ČL drvenej rasce alebo mletej
  • 1 ČL vegety
  • 1 ČL grilovacieho korenia
  • 1/2 ČL soli


Postup

  1. Najskôr si pripravíme vo vhodnej nádobe marinádu: všetky sypké prísady zmiešame v oleji, pridáme pretlačený cesnak a dobre premiešame.
  2. Mäso umyjeme a dáme do marinády. Poobraciame ho alebo polejeme, aby bolo celé pomarinované. Prikryjeme nádobu a dáme do chledničky odstáť aspoň na dve hodiny (Môže byť aj celú noc). Obraciame, nech sa marináda všade dostane.
  3. Na vhodný pekáč dáme mäso aj s marinádou a dáme prikryté piecť. Polievame vodou a stále polievame.
  4. Pečieme, kým nie je mäso mäkké.

Počet porcií: 8


Ako sa vám páčil recept?
https://www.fajnrecepty.sk/wp-content/uploads/pecene-bravcove-kare.jpghttps://www.fajnrecepty.sk/wp-content/uploads/pecene-bravcove-kare-300x300.jpgKucharkaJedlá z mäsaO tom, že upiecť výborné pečené bravčové karé nie je žiadna veľká veda, vás presvedčí aj tento recept. Recept: Pečené bravčové karé Suroviny 1 kg karé bez kosti 5 PL olivového alebo slnečnicového oleja 3 strúčiky cesnaku 1/2 ČL mletého čierneho korenia 1 ČL drvenej rasce alebo...Kucharka duchaj@duchaj.comAdministratorFajn ReceptyVarenie je radosť!