Kuracie mäso v tortille
Hodnotenie receptu

Recept: Kuracie mäso v tortille

kuracie mäso v tortille

Suroviny

  • 400 g kuracích pŕs alebo vykostených stehien
  • Soľ
  • 1/2 ČL kari korenia
  • 1/2 ČL mletej červenej papriky
  • Olej
  • 1 cibuľa
  • 1 Kyslá smotana
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 ČL kôpru
  • 1 balík tortíll
  • Maslo
  • Varená ryža
  • Petržlenová vňať na ozdobu




Postup

  1. Pripravíme si mäso – umyjeme a narežeme na kocky, osolíme, pridáme kari a mletú červenú papriku.
  2. Upražíme na oleji cibuľu,pridáme mäso a dusíme, kým nie je mäso mäkké.
  3. Medzitým si pripravíme dip zo smotany, prelisovaného cenaku a najemno nakrájaného kôpru. Jemne dosolíme.
  4. Na panvici popražíme na masle z oboch strám tortilly.
  5. Tortilly naplníme mäsom, zatočíme.
  6. Podávame s uvarenou ryžou a kôprovo-cesnakovým dipom. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Počet porcií: 8

[rate]

Komentáre

komentárov